Informatie over het bedrijf - Missie en Visie

ISOMANAGEMENT

"ISOMANAGEMENT"

Adviesbureau en familiebedrijf "ISOMANAGEMENT" zoekt in al haar werkzaamheden op het gebied van ISO certificering en organisatieadvies, naar het voor U perfecte managementsysteem met als resultaten minder fouten, meer structuur, efficiénter werken en het ISO certificaat aan de muur.

Dit bereiken we door ons ISO certificering advies telkens opnieuw – al 40 jaar lang – verder te optimaliseren, te werken aan permanente vernieuwing en de creatie van een eigen stijl. Dit betekent professioneel advies en dóór die professionaliteit voor u: lage kosten en hoge resultaten bij ISO certificering en organisatieverbetering.
Ons adviesterrein omvat ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001, ISO 45001, HRM en strategisch organisatieadvies.
Ons familiebedrijf steunt op een inmiddels 40-jarige advieservaring.


Missie - Visie

Wij streven er naar “Less is More” tot uitdrukking te brengen in uw managementsysteem.
Onze reputatie, op het gebied van klantgerichtheid, praktische adviezen en minimalisering van beschreven systemen voor ISO certificering geeft u de garantie dat we gemotiveerd zijn een positieve bijdrage aan uw bedrijf te leveren. 

Onze organisatie adviseurs en consultants leveren advies voor invoering van diverse ISO certificeringen. Wij adviseren daarbij ook over de beste manier om te komen tot een organisatiestrategie door het werken aan uw bedrijf op basis van internationaal geaccepteerde Best Practices.

Tevreden klanten

Tot onze zeer tevreden klanten behoren zowel grote innovatieve technische bedrijven als bekende advocatenkantoren, non for profit en internationale aan de overheid gerelateerde organisaties. Daarnaast vele MKB bedrijven uit alle mogelijke branches, handelsorganisaties, productiebedrijven en ZZP-ers. Wij bedienen al deze klanten met een hoogst persoonlijke aanpak zodat zij het maximale profijt hebben van onze dienstverlening.

Vacatures ISO certificering

Vacatures ISO certificering
Door de vele werkzaamheden, als gevolg van onze tevreden klanten, zijn wij op zoek naar ervaren adviseurs en consultants op het gebied van begeleiding en coaching bij de invoering van ISO certificering en interne audits van ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 en ISO 27001 gecertificeerde systemen.

ISOMANAGEMENT

ISOMANAGEMENT

Adres:
Newtonweg 4
2952 BH Alblasserdam

Kantoor  078 7851974
Annelies de Jong:  06 8389 7691
Kees Kraaijeveld:   06 1500 5741