ISO certificering en integratie

Certificering certificatie en integratie

Managementsysteem normen

Naast een snelle en praktische invoering van de ISO 9001 certificeringnorm eisen in uw organisatie implementeren wij nog veel andere normen. De "ISO" (International Standardization Organization organisatie) managementsysteem normen en richtlijnen hebben een HLS structuur (High Level Structure). Door die HLS structuur in de actuele ISO normen en door onze kennis en ervaring met deze normen en richtlijnen, kunnen we deze ISO normen snel en praktisch voor u in uw organisatie integreren in één eenvoudig overzichtelijk en praktisch systeem.

Voordeel van integratie van verschillende ISO certificering normen en richtlijnen

Besparing van de kosten voor de begeleiding
De kosten voor de invoering en de kosten voor de praktische uitwerking worden hiermee verminderd en ook de tijdbesteding voor elk van de certificaten is bij integratie beperkt. Op de certificatiekosten en onderhoudskosten heeft de integratie van normen hetzelfde effect en resultaat.

Besparing van de praktische inspanningen
Doe geen dingen dubbel! Door ISO systemen op een goede manier te integreren voorkom je dat je dingen 2 keer doet. Een risico analyse voor de 45001 en een risico analyse voor de 9001 bijvoorbeeld. Of meerdere keren een directie beoordeling uitvoeren. Dat kan efficiënter wanneer je de normen en richtlijnen op een goede manier integreert.

Besparing van de kosten voor ISO certificering
Door de ISO certificering gecombineerd te laten uitvoeren ontvang je vaak een korting. De korting wordt gegeven omdat je meerdere opdrachten geeft, maar ook omdat dit voor de ISO certificeringsbureaus een tijdsbesparing oplevert, zeker sinds de invoering van de HLS structuur.